Szolgáltatások --> DNS szerver szolgáltatás

Saját maga szeretné a domainjeinek a DNS rekordjait szerkeszteni? Netán van egy saját szervere, de nem kap hozzá másodlagos DNS szervert? Ingyenes szerverre szeretné oldalát továbbítani? Dinamikus IP címére szeretné oldalát irányítani? Nálunk minden DNS kérdéseire megoldást kap!

Weben át elérhető felületünkön kedvére szerkesztheti a DNS zónákat. A teljes biztonságot 5 db DNS szerverrel biztosítjuk a világ különböző részein (Magyarország, Németország, Hollandia, Lengyelország, Anglia, Egyesült Államok). A szolgáltatást ráadásul 5 különböző végződés alatt üzemeltetjük, így ha esetleg az egyik regisztrációs szervezetnél kimaradás lenne, akkor se legyenek ezáltal a DNS szervereink elérhetetlenek.

DNS szervereink a legmodernebb biztonsági szabványoknak megfelelően DNSSEC-cet is (NSEC3 rekord használattal) támogatnak! (A DNSSEC a DNS válaszokat látja el digitális aláírással, ezáltal teszi biztonságosabbá a DNS infrastruktúrát.)

A hagyományos DNS bejegyzések mellett továbbítási szolgáltatásra is képes rendszerünk, így könnyedén irányíthatja át domain nevét ingyenes szerverre (frame-mel /URL címsávban nem változik/ vagy azonnali továbbítással).

További hasznos funkciói rendszerünknek:
  • összes domain SOA rekordja módosítása egy kattintással
  • gyakran használt bejegyzések templateként felvehetőek, és 2 kattintással betölthetőek
  • IP cím változás esetén elég megadnia a régi és új IP címet, programunk az összes zónában automatikusan átírja a megváltozott IP címeket!
  • a szolgáltatás korlátlan rekordot támogat!
  • saját DNS szerver név használható!


A nálunk regisztrált domainek esetén díjmentesen biztosítjuk hozzáférést a webes adminisztrációs felülethez ahol könnyedén tudja a DNS bejegyzéseket módosítani!


A szolgáltatás díja:
  1 db elsődleges DNS   500 Ft+ÁFA/év  
  25 db elsődleges DNS   2 500 Ft+ÁFA/év  
  100 db elsődleges DNS   10 000 Ft+ÁFA/év  
  100 db másodlagos DNS   5 000 Ft+ÁFA/év  
  200 db másodlagos DNS   8 000 Ft+ÁFA/év  
  Korlátlan másodlagos DNS
Automatikus delegálással!
  5 000 Ft+ÁFA/hónap  

A megrendelt szolgáltatást a fizetés utáni következő banki munkanapon aktiváljuk! Sürgős megrendelés esetén akár azonnali aktiválás is lehetséges!


Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi