Domain ⇨ .hu domain név

Információk .hu domain név igényléséről

2011. június 1-től minden .hu domain regisztráció feldolgozása a "first come, first served" elv alapján működik, azaz az kapja meg a kiválasztott domain nevet, aki legelőször beadta rá az igényét. Ezentúl nem lehet prioritásos igénnyel élni, minden névre beadott igényt 1-2 munkanapon belül elbírál az ISZT (Internet Szolgáltatók Tanácsa), és használatba adja. A domain ezek után 8 napos listára kerül, ahol még lehet a domain bejegyzése ellen fellebbezni, de a név mindeközben használható.

A .hu domain bejegyzéshez 2015. január 12-től cégünknél nem szükséges papírmunka, rendelje meg .hu domain név online papírmunka nélkül, az online igénylőlap beküldésével automatikusan, valós időben lefoglaljuk a domain nevet Önnek! A regisztrációs díj rendezése után (mely történhet online bankkártyával és több online fizetési móddal, átutalással vagy banki befizetéssel) Önnek csak az online kiküldött linken található nyilatkozatot kell elfogadnia és domain neve 24-48 órán belül aktív lesz.

Regisztrációs árak

.hu regisztráció (ékezetes is)   2 000 Ft+ÁFA Megrendelés
.hu átregisztráció (hosszabbítás nélkül)   2 000 Ft+ÁFA Megrendelés
.hu fenntartás (első év letelte után)   2 000 Ft+ÁFA / év

A domain regisztráció ára tartalmazza a DNS1+2 (névszerver) szolgáltatást és a továbbítást egy megadott URL-re. A DNS szolgáltatáshoz webes adminisztrációs felületet biztosítunk, ahol Ön a nap 24 órájában kényelmesen tudja módosítani a domainhez tartozó rekordokat, vagy tud DNS szervert módosítani.

A .hu domain név regisztrációja az első évre 2 000 Ft+ÁFA DNS fenntartással együtt.
A nyilvántartási költség 2 000 Ft+ÁFA évente, amely tartalmazza a DNS fenntartási költséget. Egyéb rejtett költség nincs.

Domain átregisztráció

Már meglévő domain nevét 2 000 Ft+ÁFA-ért átregisztráljuk! A sikeres átregisztrációt követően az aktuális éves fenntartási költséget kell fizetnie, ami jelenleg 2 000 Ft+ÁFA/év.
Ehhez töltse ki domain név átregisztrációs igénylőlapunkat. Az átregisztráció általában 2 nap alatt megtörténik.

Ékezetes domain nevek

Ékezetes domain nevek bejegyzését és átregisztrációját is vállaljuk. Az árak megegyeznek a hagyományos .hu domain delegálási áraival és ugyanúgy teljes mértékben online, igénylőlap visszaküldése nélkül igényelhető.

Második szintű közdomain vásárlása

2000.hu, agrar.hu, bolt.hu, casino.hu, city.hu, co.hu, erotica.hu, erotika.hu, film.hu, forum.hu, games.hu, hotel.hu, info.hu, ingatlan.hu, jogasz.hu, konyvelo.hu, lakas.hu, media.hu, news.hu, org.hu, priv.hu, reklam.hu, shop.hu, sex.hu, szex.hu, sport.hu, suli.hu, tozsde.hu, tm.hu, utazas.hu, video.hu végződésű domain nevek delegálása is lehetséges.
Ezeknek a domén neveknek a bejegyzése szintén 1-2 munkanap alatt megtörténik és bárki számára lehetséges, nem csak EU állampolgár számára!
Az árak megegyeznek a hagyományos .hu domain nyilvántartási áraival.


.hu Domainregisztrációs Szabályzat
Információ .eu domain név igényléséről
Online domain név igénylés
Online .hu domain név átregisztráció
.hu és .com domain összehasonlítás
Információ a nemzetközi domain név igényléséről
Egyéb nemzetközi domain név igénylés
Eladó/bérelhető domain nevek
További domain nevek


Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi