Szolgáltatások ⇨ E-mail szolgáltatás

E-mail szolgáltatásunkkal kedvező áron juthat állandóan működő, nem változó e-mail címhez. A cím végződését Ön választja, lehet akár az Ön domain neve (akarmi@valami.hu), vagy ha nem rendelkezik saját domain névvel, akkor valami@webenlet.hu típusú e-mail címet tudunk biztosítani.

Az e-mail címek beállítása webes felületen történik, így valós időben szerkesztheti e-mail postafiókjait. Saját domain név használata esetén korlátlan számú aliast (email továbbítás) és catch-all címet (az összes nem létező címre küldött levél egy fiókba továbbítódik) is biztosítunk, amit szintén kényelmesen webböngészőjét használva tudja beállítani.

A szolgáltatás előnye az ingyenes szolgáltatókkal szemben, hogy szervereinken vírus- és spam védelem fut. Így kiszűrjük az Ön számára veszélyes leveleket és a sok kéretlen üzeneteket is egyből irányíthatja a szemetesbe. Ne feledje, a vírusok többsége e-mailen keresztül terjed! Ne adjon esélyt nekik, hogy megfertőzzék a gépet.

További előnyként a sokoldalú csatlakozást tudjuk felmutatni. Ügyfeleink a világ bármely pontjából webes felületen megnézhetik leveleiket (biztonságos HTTPS vagy hagyományos HTTP protokollon keresztül), de POP3, sőt IMAP protokollon keresztül le is hívhatók a levelek. Igénye esetén SMTP szolgáltatást is biztosítunk, amivel kényelmesen tud e-mail klienséből leveleket küldeni.

A szolgáltatás díja:
  10 MB-os cím   1 500 Ft+ÁFA/év/db Megrendelés  
  50 MB-os cím   2 000 Ft+ÁFA/év/db Megrendelés  
  100 MB-os cím   2 800 Ft+ÁFA/év/db Megrendelés  
  200 MB-os cím   3 500 Ft+ÁFA Megrendelés  

Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi