.hu domain rendelése

A .hu domain rendelés folyamata:

Szabad domain név keresése
A lenti keresőbe adja meg a választott .hu domain nevet és rendszerünk ellenőrzi, hogy szabad-e a kívánt domain.
Domain adatainak megadása
Töltse ki a következő oldalon található mezőket, adja meg a tulajdonos adatait, illetve itt lesz módja megadni az adminisztratív, technikai kapcsolattartók, számlafizető (ha különböznek a tulajdonostól) adatait, valamint jelezheti, ha nem cégünk DNS szerverét kívánja használni (amit díjmentesen biztosítunk webes adminisztrációs felülettel minden nálunk regisztrált domain esetén).
Domain regisztráció elindítása
Az összes szükséges adat megadása után a regisztrációt rögtön el is indítjuk és valós időben lefoglaljuk a domaint Önnek, hogy a további ügyintézést kényelmesen tudja végezni.
Regisztrációs díj kifizetése
A további kényelmes ügyintézés érdekében a regisztráció díját kifizetheti online bankkártyával, PayPallal vagy 6 további online rendszeren keresztül, de természetesen át is utalhatja hagyományos módon vagy banki befizetést is elfogadunk. Amennyiben nem tudja rögtön intézni a fizetést, a fizetési lehetőségeket és az online fizetési linket e-mailen is elküldjük a megadott e-mail címekre.
Online nyilatkozat elfogadása
Fizetés megtörténte után e-mailben elküldjük az online nyilatkozathoz a linket. Erre rákattintva el kell olvasnia a szabályzatot, majd meg kell adnia a képen megjelenő karaktersorozatot. A sikeres adatbevitel után a regisztráció 24-48 órán belül megtörténik, amiről e-mailes értesítést küldünk.

Kívánt domain név:

Információ .eu domain név igényléséről
Információ a .hu domain név igényléséről
Információ a nemzetközi domain név igényléséről
Egyéb nemzetközi domain név igénylés
Eladó/bérelhető domain nevek
További domain nevek

Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi