Tárhely szolgáltatásokBiztonságos webtárhelySSL tanúsítványok ⇨ Comodo PositiveSSL Wildcard

A Comodo PositiveSSL Wildcard tanúsítány a domain hitelesített tanúsítványok egyik legkedveltebb fajtája, gördülékeny megrendelési folyamattal.
A tanúsítvány csak a domain nevet ellenőrzi, azonban korlátlan aldomainnel használható (csak a fődomainnek kell megegyeznie). A megrendelő cég információi nem jelennek meg a tanúsítványban.
Kimagasló 99,3 % böngésző felismertséggel bármelyik drágább megoldással felveszi a versenyt. 128 / 256 bites titkosítást nyújt és 10.000 USD-ig garanciát is vállal a titkosításra.
A tanúsítványhoz statikus site-seal is jár, amivel jelezheti oldala látogatóinak, hogy ügyfelei adata fontos számára, azok biztonságosan közlekednek az Interneten:
A Comodo PositiveSSL tanúsítvánnyal használható site-seal kép


Ha csak 1-1 domain névhez szeretne hiteles tanúsítványt, nézze meg a Comodo Positive SSL Wildcard hagyományos, 1 domain névre vonatkozó tanúsítványát is: Comodo Positive SSL

A tanúsítvány éves díja: 26 997 Ft+ÁFA

SHA-2 algoritmussal kiállított tanúsítvány

Cégünk már SHA-2-es algoritmussal kiállított Comodo tanúsítványokat kínál, ezáltal is támogatva a biztonságos adatátvitelt. A korábbi SHA-1-es algoritmus ugyan elegendő biztonságot nyújtott idáig is, de a növekvő feldolgozóképességű gépekkel egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve a régi titkosítású fájlok, hisz az titkosítás egyre rövidebb (de továbbra is évtizedekben-évszázadokban mérhető) idő alatt feltörhető.

A Microsoft már bejelentette, hogy 2015 végétől fokozatosan megszűnteti az SHA-1-es tanúsítványok támogatását és további cégek fognak ehhez az elgondoláshoz csatlakozni. 2016-tól csak SHA-2-es tanúsítvány állítható ki, térjen át az új tanúsítványra mihamarabb!

Comodo PositiveSSL Wildcard tanúsítvány megrendelése

További wildcard tanúsítványok megtekintése

Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi