Tárhely szolgáltatásokBiztonságos webtárhelySSL tanúsítványok ⇨ RapidSSL Wildcard

A RapidSSL Wildcard tanúsítvány a legköltséghatékonyabb megoldás, ha hitelesíteni szeretné titkosított kapcsolatú oldalát és nem szeretne saját maga által aláírt (self-signed) tanúsítványt használni.
A tanúsítvány csak a domain nevet ellenőrzi, azonban korlátlan számú aldomainen működik (valami.hu, www.valami.hu, akarmi.valami.hu, ezis.valami.hu, stb.). A megrendelő cég információi nem jelennek meg a tanúsítványban.
Kimagasló 99 % böngésző felismertséggel kedvelt megoldás, ami 128 / 256 bites titkosítást nyújt és 10.000 USD-ig garanciát is vállal a titkosításra.
A tanúsítványhoz statikus site-seal is jár, amivel jelezheti oldala látogatóinak, hogy ügyfelei adata fontos számára, azok biztonságosan közlekednek az Interneten:
A RapidSSL Wildcard tanúsítvánnyal használható site-seal kép

Könnyű telepítés a root tanúsítványnak köszönhetően, így nem kell komplikált tanúsítvány lánccal dolgoznia, csupán pár fájl felmásolásával megoldható a védelem.

Ha csak pár domain névhez keres tanúsítványt, nézze meg a RapidSSL Wildcard normál, 1 domain névre vonatkozó tanúsítványát is: RapidSSL

RapidSSL Wildcard tanúsítvány megrendelése

Egyéb Wildcard tanúsítványok megtekintése

Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi