Domain ⇨ Nemzetközi domain név

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik különféle nemzetközi domain nevek regisztrációjával. Nagy tapasztalattal várjuk bármilyen, akár csak a hagyományos .com vagy .eu, környező ország végződései, vagy rengeteg egzotikus kiterjesztés után érdeklődő látogatóinkat!

Jelenleg különböző végződés közül válogathat oldalunkon. Amennyiben esetleg nem találná a keresett végződést az oldalon vagy bármilyen kérdése lenne, írjon nekünk, 24 órán belül válaszolunk!

A nemzetközi domain regisztrációval kapcsolatban gyakran feltett kérdésekre itt válaszolunk:

?: Mi a nemzetközi domain igénylés folyamata?
!: Ön az oldalunkon kitölti a webes megrendelőlapot, ami alapján egy automatikus visszaigazolást kap e-mailen. Kérjük, utalja át a regisztráció díját az emailben szereplő adatok alapján. A regisztrációt az összeg megérkezése után indítjuk.
Papíralapú igénylőlap kitöltésére a legtöbb végződés esetén nincs szükség. Amennyiben a regisztrációs szervezet ezt igényli, külön értesíteni fogjuk.

?: Több domain nevet szeretnék regisztrálni, elküldhetem igényemet e-mailen is?
!: Igen, csoportos domain regisztrációs igényét e-mailen is elküldheti. Ez esetben tûntesse fel az oldalon bekért adatokat az emailben.

?: Több nevet igényeltem, utalhatom egyben a delegálás díját?
!: Természetesen. Ügyeljen viszont arra, hogy a megjegyzés rovatból, vagy a számlatulajdonosból egyértelmûen beazonosíthatók legyenek a választott nevek.

?: Sürgősen szükségem lenne egy domainre. Hogyan gyorsítható meg a regisztráció folyamata?
!: A megrendelt regisztrációt csak az első intervallumra vonatkozó díj átutalása után tudjuk elindítani. Amennyiben hamarabb be szeretné a nevet jegyeztetni, az átutalás megtörténte után küldje el nekünk a banktól kapott visszaigazolást e-mailen vagy faxon, az alapján már aznap el tudjuk indítani a regisztrációt.
Ha saját maga szeretné a regisztrációt végezni, akkor azt online domain regisztrációs rendszerünkben a nap 24 órájában megteheti!

?: Nagyobb mennyiséget szeretnék egyszerre regisztrálni, kaphatok mennyiségi kedvezményt?
!: Általában tudunk mennyiségi kedvezményt adni, ehhez küldje el e-mailben a bejegyezni kívánt végződéseket és a rendelni kívánt mennyiséget.

?: Viszonteladóként is rendelhetek?
!: Persze, örömmel várjuk megrendelését. Az online igénylőlap kitöltésekor arra ügyeljen, hogy a regisztrációs díj befizetéséről szóló értesítő e-mailt automatikusan kiküldjük az összes megadott e-mail címre. Amennyiben nem szeretné, hogy ezt az információt ügyfele is megkapja, adja meg saját e-mail címét mindenhol. A számlát a számlafizetőnél megadott személynek/cégnek állítjuk ki, illetve ennek üresen hagyása esetén a tulajdonosnak.
Viszonteladóknak ajánljuk online domain regisztrációs rendszerünket, ahol kezdeti 5% kedvezményt biztosítunk és további mennyiségi kedvezményt kaphat!

?: Viszonteladói kedvezményt kaphatok?
!: Igen, ehhez írja meg, hogy milyen végződés esetén milyen forgalommal számolnak, illetve milyen forgalmat tudnak garantálni.

?: Mennyi időt vesz igénybe a választott név bejegyzése?
!: A bejegyzési időt a leggyakrabban vásárolt végződések esetén feltûntettük az oldalon.

?: Továbbítani szeretném a domaint egy másik szolgáltatónál lévő tárhelyre, vagy egy adott URL-re. Biztosítanak Önök ehhez DNS szervert?
!: Természetesen a díjmentes DNS szolgáltatásunk nemzetközi domainekhez is jár! Minden DNS beállítást a nap 24 órájában el tud végezni weblapunkon.

?: Hol tudom megnézni, hogy a kiválasztott név szabad-e?
!: A whois.webenlet.hu címen tudja ezt ellenőrizni, illetve kollégáink szívesen segítenek e-mailen is.

?: Egy domaint szeretnék átregisztrálni önökhöz. Mi ennek a folyamata?
!: Az átregisztrációs folyamat minden végződés esetén különböző, kérjük kérje munkatársunk segítségét. gTLD (generic top-level domain) és .eu domain átregisztrációról külön oldalunkon olvashat részletesen.

?: Milyen igazolást kaphatok, ha nem az én nevemre történik a regisztráció (pl. mert nem rendelkezem az adott országban helyi címmel)?
!: A domaineket alapesetben ügyfeleink nevére regisztráljuk. Amennyiben az ügyfél a regisztrációs feltételeknek nem tesz eleget és emiatt más nevére kell a nevet bejegyezni (pl. helyi partnerünk nevére olyan esetben, ahol csak az adott ország állampolgárai regisztrálhatnak nevek), kérés esetén adunk egy igazolást, hogy Ön a domain tényleges tulajdonosa, a domain tulajdonjogával csak Ön élhet. MintanyilatkozatInformáció .eu domain név igényléséről
Információ .hu domain név igényléséről
Információ .com/.net/.org/.info/.eu domain név átregisztrációjáról
.hu domain név igénylés
.hu és .com domain összehasonlítás
Nemzetközi domain név igénylés
Eladó/bérelhető domain nevek
További domain nevek


Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi