Domain -> .tv domain név

Népszerû .tv domain regisztráció verhetetlen áron

Nem csak TV adóknak, sorozatoknak, moziknak és egyéb multimédiás oldalaknak ajánlott a .tv kiterjesztés, hanem bármilyen egyéb témájú oldalhoz! Rengeteg értékes szabad név van még, keressen Ön is szabad .tv domaint és regisztrálja még ma!

Hasonlóan a legtöbb kedvelt nemzetközi domain névhez, a .tv domain név regisztrációja is 24 órán belül megtörténik, így akár már ma is használatba veheti új domain nevét!

Védje személyes adatait, vegye igénybe .tv bejegyzése során díjmentes névtelenítõ szolgáltatásunkat. A domain név minimum 4, maximum 67 karakterbõl állhat.

Természetesen .tv regisztrációnál is díjmentes DNS szolgáltatást biztosítunk webes adminisztrációs felülettel - mint ahogy az összes nálunk igényelt domain név esetén.
2009.06.05-tõl 2009.06.26-ig tartó akciónk alatt 33% kedvezménnyel tud új .tv domaint regisztrálni nálunk! Használja ki a hihetetlen 5 000 Ft+ÁFA éves árat! Nincs mennyiségi korlátozás, az akció ideje alatt korlátlan számú nevet jegyezhet be! Az akciós ár a regisztráció elsõ évére érvényes.


Online .tv domain regisztráció

Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi