Domain ⇨ Nemzetközi domain név átregisztráció információk

.com domain név átregisztráció

.com (és .net/.biz/.info/.org) domain esetén az átregisztráció a következő lépésekből áll:

  • A domain névnek nem szabad lezárva (Locked) lennie. Fel kell oldani a nevet (Unlock) átregisztráció előtt, ha le lenne zárva. Ezt a jelenlegi szolgáltatója tudja megtenni, vagy Ön amennyiben rendelkezik adminisztrációs felület hozzáféréssel a domainhez
  • El kell kérnie az Authorization code-ot és el kell küldeni azt nekünk. Ezt a jelenlegi szolgáltatója tudja lekérdezni, vagy Ön amennyiben rendelkezik adminisztrációs felület hozzáféréssel a domainhez
  • Az átregisztráció elindítása után az adminisztratív személynek jóvá kell hagynia az átregisztrációt. A regisztrációs rendszerben nyilvántartott adminisztratív személy e-mail címére kerül a jóváhagyó levél kiküldésre
  • A fenti pontok teljesítése után az átregisztráció végrehajtható, sőt meg is gyorsítható, amennyiben rendelkezik hozzáféréssel a domain adminisztrációs rendszeréhez és ott jóváhagyja az azonnali átregisztrációt. Ha erre nincs módja, akkor az átregisztráció 5 nap múlva történik meg automatikusan.


Az átregisztráció díja: 2 800 Ft+ÁFA (tartalmaz +1 év meghosszabbítást is)

Figyelem:
Az egy éves meghosszabbítás csak akkor érvényes, ha a domain legalább 60 napja lett regisztrálva és az utóbbi 45 napban nem lett meghosszabbítva!

.eu domain név átregisztráció

.eu domain név esetén a regisztrációs szervezettől (https://enduser.eurid.eu/) le kell kérni a 40 napig érvényes authorizációs kódot és annak birtokában lehet elindítani az átregisztrációt.

Az átregisztráció díja: 2 800 Ft+ÁFA (tartalmaz 1 év hosszabbítást is)

Regisztrálja át domainjeit online regisztrációs felületünkön, ahol az átregisztráció az igény beadásának pillantában, azonnal elküldésre kerül!

Átregisztrációs díjak

.com/.net/.org/.info átregisztráció
(+1 éves meghosszabbítással)
  2 800 Ft+ÁFA
.eu átregisztráció
(+1 éves meghosszabbítással)
  2 800 Ft+ÁFA
.hu átregisztráció
(1 éves fenntartással)
  2 000 Ft+ÁFA
Megrendelés

A domain átregisztráció ára tartalmazza a DNS1+2 (névszerver) szolgáltatást és a továbbítást egy megadott URL-re. Díjmentesen elérhető DNS adminisztrációs oldalunkon azonnal tudja a DNS beállításokat módosítani.

Információ .hu domain név igényléséről
Információ .eu domain név igényléséről
Online .hu domain név igénylés
Online .hu domain név átregisztráció
.hu és .com domain összehasonlítás
Információ a nemzetközi domain név igényléséről
Egyéb nemzetközi domain név igénylés
Online valós idejû domain regisztráció/átregisztráció
Eladó/bérelhető domain nevek
További domain nevek


Szervereink elérhetőségét a Hyperspin ellenőrzi